We zetten volop in op duurzaam en verantwoord ondernemen

Ecovadis

Ecovadis is een onafhankelijk orgaan dat bedrijven wereldwijd beoordeelt op vlak van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Spaas kreeg een zilveren medaille en stroomt daarmee door naar de top 25% van alle doorgelichte bedrijven.

Ecovadis erkende de prestaties van Spaas op vier cruciale vlakken: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Ontdek het duurzaamheidsrapport van 2023.

DUUrZAAMHEIDS
RAPPORT

Levensloop

Warmte brengen in het leven van mensen om je heen kan elke dag. Zomaar, met kleine dingen zoals een schouderklopje of een duwtje in de rug. Daarom heeft Spaas besloten het prachtige initiatief Levensloop te sponsoren.

Het is een solidair en feestelijk initiatief dat lokale gemeenschappen mobiliseert om fondsen te werven ten voordele van de strijd tegen kanker. Elke vorm van inzet, elke verzamelde euro is een actieve bijdrage die mensenlevens kan redden.

Tijdens een Levensloop komen mensen gedurende 24 uur samen met elke hun eigen verhaal of rede: mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, mensen die iemand hebben verloren aan de ziekte, of mensen die als gemeenschap willen opstaan en samen de strijd tegen kanker willen opnemen. 

Laat je maandelijks inspireren