Duik de herfst in met al je zintuigen

 

September, dat is de maand van de nieuwe uitdagingen. Het schooljaar is van start gegaan, veel bedrijven draaien weer op volle toeren en we blazen onze hobby’s nieuw leven in. Maar door die plotse rush vergeten we wel eens van dit wonderlijke seizoen te genieten. Die lunchbox kan je straks ook nog maken. Trek je laarzen aan en bewonder de herfstkleuren in het bos …

Het bos op z’n best

De herfst in het bos is pure magie. Spits je oren en probeer alle geluiden in je op te nemen. Modus: relax! Maak er een gezinsuitstap van en zoek naar typische herfstitems. Kinderen vinden het heerlijk om bladeren in alle vormen en kleuren te verzamelen. Raap wilde en tamme kastanjes op en haal ze uit hun bolster. De tamme kastanjes kan je later poffen en de herfstbladeren leveren een leuk knutselwerkje op.

Waarom neem je niet een stukje herfst mee naar huis? Vervang pastelkleurige zomerdecoratie door warme herfsttinten. Je maakt het extra knus met wat okkernoten, kastanjes en een handvol kleurrijke herfstbladeren. Kaarsjes mogen niet ontbreken in die setting.

Al helemaal niet als ze het huis vullen met een typische herfstgeur ...

Rijpe peer en wilde vijg

Bij Spaas gingen we op zoek naar geuren die herinneringen oproepen en een warm gevoel van herkenning geven. Dat is de collectie ‘Moments of life’. ‘Heart Warmings’ is een van die 12 unieke geursensaties en komt het best tot z’n recht in de herfst. Een volle geur, die doet dagdromen over de zomer die achter ons ligt. Je ruikt seizoensfruit: een rijpe peer waarin je wil bijten en de zoete sensatie van wilde vijgen.

‘Heart Warmings’ is verkrijgbaar in kleine en medium size pakketten. Voor knusse en nog knussere herfstmomenten in je bubbel.

Laat je maandelijks inspireren