Zeg het met een kaarsje – voor je leerkracht

Net zoals elk jaar is ook dit schooljaar voorbij gevlogen. Je deed weer immens veel kennis op en af en toe merkte je dat de boog wat minder gespannen was. Je ging misschien op uitstap naar de zoo of een museum. Wekelijks ging je zwemmen om je lichaam in beweging te krijgen en de - soms wel saaie - lessen te doorbreken. Soms studeerde je alsof je leven er van af hing (wat ook wel zo kan zijn) en andere momenten had je het moeilijker. Op al deze momenten kon je bij je leerkracht terecht. Daarom is dit hét moment om hem/haar hiervoor te bedanken.

Spaas weet dat leerkrachten een sterke indruk kunnen nalaten, ook al besef jij dit soms pas jaren later. Daarom hebben we voor deze speciale mensen kaarsen ontwikkeld. Dit om ze te bedanken voor opnieuw een onvergetelijk schooljaar. Goede leerkrachten gaven je alle tijd om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Van sommige leek hun energie en inzet wel eindeloos. Geef daarom een kaarsje in plaats van de klassieke pralines (worden ze dik van) en wijn. Bovendien zullen ze langer aan je denken, telkens ze het kaarsje branden.

Bedankpakket

Het Spaas bedankpakket is een leuke giftbox, die een aantal kaarsen combineert. Het bevat 30 Clearlights, theelichten met transparante cup. Bovendien zitten er ook 2 mooie design theelichthouders in het pakket. Ook zitten er 2 kaarsjes in mat glas bij die jouw woorden van dankbaarheid uitspreken. Als laatste bevat het pakket 2 rustieke kaarsen in verschillende kleuren. Als dit al niet symbool staat voor alle (ver)licht(ing) en kleur die ze je dit schooljaar geschonken hebben!

Zomaar een kaarsje

Een andere optie kan het ‘zomaar een kaarsje’ zijn. Dit zijn kaarsjes die verkrijgbaar zijn in 8 heerlijke geuren: Fairy Waterlily, Southern Citrus, White Cake Vanilla, Minty Hammam, Magnolia Blossom, Cotton Blossom, Exotic Wood en Apple Cinnamon (adviesprijs €4,99 bij Blokker). Uniek aan deze kaarsjes is dat ze in een leuk doosje verpakt zijn, waarop je een persoonlijke boodschap kan schrijven. Net zoals een kaartje dus. Je kan je leerkracht dus uitgebreid en met een gepast kaarsje bedanken, op jouw manier!

Andere kaarspakketten

Uiteraard zijn er nog leuke kaarsen in onze collectie om jouw leerkracht te bedanken. In de Spaas webshop vind je veel meer pakketjes die je telkens op een unieke manier kan overbrengen. De Clearlight XL pakketjes brengen opnieuw licht in het leven van jouw leerkracht. De geurkaarsen pakketjes kunnen ze tot rust laten komen na een schoolse dag of geven net nieuwe energie. Of een citronella geurkaarsen pakket dat deze zomervakantie zeker van pas komt om de muggen weg te houden!

Neem dus zeker een kijkje in onze webshop en kies jouw favoriete pakket voor jouw favoriete leerkracht.

Laat je maandelijks inspireren