Wedstrijd | Jean-Marie wint zijn gewicht in kaarsen!

 

Bij Spaas nemen we onze prijzen serieus. Hier win je niet zomaar een kaars… of een pakketje kaarsen… Hier win je je volledige gewicht in kaarsen!

De leukste wedstrijd van België is terug!

Dankzij de vele positieve reacties kwam de leukste wedstrijd van België terug. Tijdens de Nocturne Illuminée in Waremme kon iedereen deelnemen om kans te maken om zijn gewicht in kaarsen te winnen. Honderden waagden hun kans. Al licht watertandend over de gigantische prijs, gooiden sommigen hun charmes in de strijd om een antwoord te ontfutselen van de Spaas-werknemers.

En de winnaar is…

Jean-Marie uit Hannut was de gelukkige die het dichtst bij het juiste antwoord zat. Samen met zijn buurmeisje, kwam hij op 29 mei naar het verre Limburg om de Spaas-fabriek te bezoeken. Dolenthousiast arriveerden ze ’s middags en monden vielen open bij het betreden van de toonzaal. Daar staan namelijk alle kaarsen uit het Spaas-gamma uitgestald, en het is een imposant zicht, al zeggen we het zelf.

High on candles

Na de koffie met Limburgse vlaai kregen ze een rondleiding in de productie in Hamont. Hierna werd de winnaar gewogen en konden ze naar hartenlust kaarsen kiezen uit het volledige Spaas assortiment. Ze vertrokken met maar liefst 76 kg aan tuinkaarsen, geurkaarsen en wax melts. Goed voor vele jaren gezelligheid.

En wij konden opnieuw alleen maar jaloers zijn...

Laat je maandelijks inspireren