De favoriete kaars van Elyn Vandenwyngaert

 

Maandelijks willen we onze Spaas-liefhebbers laten kennismaken met de mensen achter onze kaarsen. En hoe kan dit beter dan met een kaarsje?

Maak kennis met Elyn Vandenwyngaert en ontdek haar favoriete kaars:

Elyn Vandenwyngaert

Functie: trade marketeer
Favoriete kaars: rustieke kaars 100/100 taupe

Elyn is altijd al een kaarsenfanaat geweest en ze kan het nog steeds niet laten om aan elke geurkaars die ze tegenkomt, te ruiken. Haar passie voor interieurdesign en kaarsen is alleen nog maar gegroeid sinds ze bij Spaas werkt, en haar kaarsencollectie thuis ook… 

Favoriete kaars: rustieke kaars 100/100 taupe

Kaars-momenten zijn voor haar pure ontspanning. Het vlammetje gaat aan, en haar zorgen smelten weg. Even tijd voor mezelf. Het maakt een ruimte instant gezelliger, warmer, uitnodigender en intiemer. Met een vlammetje creëer je iets bijzonder, wat je met kunstmatig licht gewoonweg niet kan.

Haar favoriete kaars om aan te steken is de taupe rustiek 100/100. Het is zo’n tijdloos en strak model dat helemaal bij haar minimalistische stijl past. Het is een kaars met ‘body’ en een echte kameleon. Je kan hem in zoveel settings gebruiken en aankleden zoals jij wil. En het allermooist is hij wanneer hij brandt, natuurlijk.

Ondek al onze rustieke kaarsen >>

Laat je maandelijks inspireren