Moederdag: 10% korting op een kaarsencadeau

 

Een cadeau(tje) mag natuurlijk niet ontbreken op Moederdag. In onze webshop vind je altijd een kaarsencadeau dat bij jouw budget past. En we hebben een extraatje voor de mama’s in petto!

Met de kortingscode MAMA21 krijg je een korting van 10% op alle artikelen in je winkelkarretje*. Bij elke aankoop vanaf € 30 leveren we je bestelling ook gratis.

*Actie geldig tot en met 09-05-2021

Haar favoriete geur

Hoe persoonlijker je cadeau, hoe beter. Houdt je mama van tuinieren? Grote kans dat natuurlijke geuren haar kunnen bekoren! Denk maar aan frisgroene Clearlights die naar pasgemaaid gras geuren. Je kan ze kopen in een kleine of grote geschenkbox.

Heeft ze levendige herinneringen aan die reis naar Italië? Verras haar dan met de geschenkbox ‘Refreshing Lightness’. Een speelse combinatie van kaarsen in glas, theelichten en maxi Clearlights die naar lavendel en citrus geuren.

Zoetebekken vallen als een blok voor kaarsen met het bedwelmende aroma van chocolade of gebak.

De pauzeknop

Spurt je mama doorgaans van de ene activiteit naar de andere? Dan valt een pakketje welverdiende rust vast en zeker in de smaak.

Het geschenkpakket ‘Relax, refresh & recharge’ heeft z’n naam niet gestolen. Met de verkwikkende Minty Hammam-geurkaarsen en geurstokjes geef je een heuse wellnesskuur cadeau. Of toch bij benadering …

Extraatje in dit pakket: witte decoratieve steentjes en een houten tray om de kaarsen makkelijk te verplaatsen.

Samen smullen in stijl

Wil je het onderste uit de kan halen? Trakteer je mama dan op een zelfgemaakte brunch aan een feestelijk versierde tuintafel. Tenminste, als het weer wat meezit.

Wie het zichzelf graag gemakkelijk maakt kiest voor afhaal. Heel wat restaurants pakken nu uit met brunchpakketjes die doen watertanden. Een mooi voorbeeld is het hypergezonde moederdagontbijt van het Hasseltse ‘Gezondigd’.

Dek de tafel met kleurrijke drinkbekers in bamboeherbruikbare rietjes, vrolijk servies en bijpassende servetten.

Tot slot tover je het Toekan-geschenkpakket van Spaas tevoorschijn. Wedden dat je mama zwijmelt bij de zachtgroene kaarsen die subtiel naar gember en citroengras geuren?

Laat je maandelijks inspireren