Bezoek Spaas op de Libelle Winterfair 2018

 

Spaas is alweer een vast waarde op de Libelle Winterfair. Voor de negende maal kan je op deze winterbeurs gezellig komen rondkuieren langs meer dan 200 winkeltjes. Daarnaast kan je deelnemen aan tal van workshops of activiteiten op het kerstmisplein. Kortom: een perfecte dag om de feestdagen tegemoet te gaan! En de Spaas stand, die mag je zeker niet overslaan…

Maak je eigen kaars

Op de Libelle Winterfair kan je deelnemen aan verschillende workshops. Ook tijdens de workshop van Spaas kan je net als vorig jaar zelf jouw kaarsen decoreren. Nieuw voor kids en andere fans is dat je dit jaar zelf kaarsen kan maken met jouw favoriete geuren en kleuren. Nadien neem je jouw unieke creatie gewoon mee naar huis voor op de feesttafel.

Wil jij graag deelnemen aan één van deze workshops? Inschrijven doe je iedere dag ter plaatse aan de Libelle-inschrijfbalie om 10 en 12.30 uur. Je kunt telkens per persoon voor 1 workshop inschrijven per inschrijvingsmoment.

De Spaas workshop vindt elke dag plaats om 11u00, 12u30, 14u00 en 15u30 en duurt één uur. De kidsworkshop is enkel voor kinderen vanaf 8 jaar met een volwassen begeleider en vindt plaats op woensdagnamiddag en op zaterdag vanaf 10u00.

 

Verrassende producten en een leuke promo

Kaarsen associëren veel mensen met gezelligheid, en gezellig wordt het pas echt wanneer de dagen beginnen te korten. Op de Libelle Winterfair zullen we met Spaas laten zien hoe je het thuis leuk maakt met kaarsen. Ontdek op onze vernieuwde stand de nieuwste sfeerbrengers, waaronder geurkaarsen, rustieke kaarsen en prachtige accessoires. Misschien vind je wel de perfecte kerstcadeau voor jezelf of iemand anders?

Daarnaast verwennen we de bezoekers maar al te graag met een leuke extra: een heuse promo op een gezellige tafeldecoratieset met gratis theelichtlift! Want uiteindelijk heeft Spaas maar één ambitie: een vleugje warmte toevoegen aan het alledaagse leven. Kom dus zeker een kijkje nemen!

Verras iemand met een leuke wens

Om de winterbeleving compleet te maken, kan je als leuk aandenken een foto nemen op onze stand en deze versturen naar een vriend, vriendin of familie samen een leuke wens.

Maar niet alleen op onze stand komen wensen uit, ook op het Libelle Kerstmisplein! Samen met Libelle organiseert Spaas een leuke wedstrijd. In het gelukshuisje kan  je een kaarsje branden om je wens in vervulling te laten gaan. De mooiste wensen worden door ons geselecteerd en laten we ook in vervulling gaan. Zo net voor Kerst kan dat nog voor een extra mooi moment zorgen, niet?

Benieuwd naar meer? Koop dan snel je tickets en kom langs op onze stand. Want je mooiste momenten licht je uit met Spaas.

Libelle Winterfair 2018 in Nekkerhal, Mechelen
Woensdag 21 november 2018 tot zondag 25 november 2018
Ticket voorverkoop €11   --   Kassa €13
Iedere dag van 10u00 tot 18u00 geopend
Bezoek Spaas op stand 621 bij het Libelle Kerstmisplein

----

Proficiat aan onze 10 nieuwslezers die van ons een gratis duoticket mogen ontvangen! Wil jij bij de volgende actie ook kansmaken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten, inspiratie-artikelen en laatste acties. 

Laat je maandelijks inspireren