Lynn is in de kaarsen gevallen

 

Bij Spaas nemen we onze prijzen serieus. Daar win je niet zomaar een kaars of een pakketje kaarsen… Daar win je je volledige gewicht in kaarsen! 

De leukste wedstrijd van België is terug!

De wedstrijd die Libelle Winterfair vorig jaar op z’n kop zette, kwam dit jaar ook naar de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. Honderden waagden hun kans om het aantal kaarsen in het Spaas-gamma te raden. Al licht watertandend over de gigantische prijs, gooiden sommigen hun charmes in de strijd om een antwoord te ontfutselen van de Spaas-werknemers. 

En de winnaar is…

Het was de gelukkige Lynn uit Sint-Laureins die het dichtst bij het juiste antwoord zat. Samen met haar moeder, zakte ze  af naar het verre Limburg om de Spaas-fabriek te bezoeken. Dolenthousiast arriveerde ze ’s ochtend en monden vielen open bij het betreden van de toonzaal. Daar staan namelijk alle kaarsen uit het Spaas-gamma uitgestald, en het is een imposant zicht, al zeggen we het zelf. 

De weegschaal was als eerste aan de orde. Lynn woog 68,7 kg en mocht dus aan dat gewicht uit de volledige toonzaal kiezen. Kaarsen, kaarsenhouders, accessoires, reed diffusers,… Lynn en haar moeder wisten niet goed waar te beginnen.

Kaarsen… ZOVEEL kaarsen!

Met een goed uitgedachte strategie, begonnen ze met de zwaarste kaarsen. De rustieke kaarsen gingen als eersten voor de bijl. Daarna werden heerlijke geuren uit het Home-gamma gekozen, en ook de zomercollectie moest eraan geloven. Kilo’s Clearlights en theelichten passeerde de weegschaal. Lynn koos opvallend vaak voor een frisse roze kleur, die prachtig combineert met wit en groen.

De mijlpaal van 50 kg werd vlot bereikt, maar daarna ging het wat moeizamer. Lynn ging over op het verzamelen van cadeaus en basics die doorheen het jaar gebruikt kunnen worden. Na slechts 2 uur werd het doel van 68,7 kg bereikt.

High on candles

Na een spontane fotoshoot bij de gewonnen buit, genoten Lynn en haar moeder van een lunch, waarna ze een persoonlijke rondleiding doorheen productie kregen. Een blik achter de schermen van de kaarsenproductie, kweekt vaak respect voor kwaliteitsvolle kaarsen en het werk dat komt kijken bij het maken van een kaars.

De dozen vol kaarsen pasten maar net in de wagen van Lynn, maar haar glimlach liet blijken dat ze dolgelukkig is met haar topprijs!

Laat je maandelijks inspireren