Nieuw in de webshop - ontvang een gratis ontdekpakket

 

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of vriendin? Een housewarming? Verjaardag? (Winter)BBQ? Of gewoon nood aan een eigen verwenpakket? Onze webshop kreeg een nieuwe make-over, net zoals onze pakketten. 

Nieuw in de webshop

Bekijk onze webshop en ontdek enkele nieuwigheden. Door het aanmaken van jouw persoonlijke login zullen jouw aankopen voortaan nog vlotter verlopen. Daarnaast willen we door het toevoegen van meer sfeerbeelden je graag inspireren met de mogelijkheden van ieder pakket. Houd de webshop zeker in het oog voor leuke promo’s!

Nieuwe geuren

Yes! Onze Moments of Life producten zijn verkrijgbaar in drie verschillende pakketten. De geurkaarsen worden verpakt in een mooie geschenkdoos en opgestuurd naar jouw thuis binnen de twee werkdagen. Voor iedere giftbox is er een keuze uit 6 verschillende geuren. Ontdek ze allemaal:

Geurkaarsenpakket small met Moments of Life producten
Geurkaarsenpakket medium met Moments of Life producten
Geurkaarsenpakket large met Moments of Life producten

Verwen jezelf of iemand anders met een pakket van één van onze 12 heerlijke Moments of Life geuren:

geuren-moments-of-life-pakketten

 

Nieuwe kleuren

Ook onze rustieke kaarsenpakketten werden in een nieuw jasje gestoken. Gebaseerd op de nieuwste trends heb je keuze uit vijf frisse kleurencombinaties die passen in ieder interieur. Kies voor de zachte kleur van Rose Blush voor een zacht interieur. Breng de jungle fever in huis met het olijfgroene pakket of voeg een vleugje industriële stijl toe met petroleumblauw. Gaat je voorkeur toch uit naar meer neutrale kleuren? Kies dan voor de combinatie van bruine kleuren of de combinatie van zwart, wit en grijs.

Ontdek de nieuwe kleuren in onze webshop:

rustieke-kaarsen-pakketten

Actie - is verlopen

Ontvang een gratis ontdekpakket van onze geurenkaarsen bij jouw volgende aankoop

Als actie ontvang je bij jouw volgende aankoop een ontdekpakket dat bestaat uit Clearlights van iedere geur. Zo kan jij de verschillende Moments of Life geuren ontdekken en zorgvuldig jouw favoriet kiezen. Laat na jouw aankoop weten welke geur jouw voorkeur heeft en wie weet ontvang jij straks één van onze maandelijkse pakketten ter waarde van €55,- met alle producten van jouw favoriete geur.

Gebruik de actiecode XVZ589KLJ bij jouw volgende aankoop in onze webshop
en ontvang een gratis ontdekpakket
Geldig tot en met 31/12/2017

Houd voor verdere acties zeker onze Facebook-pagina en webshop in het oog, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd up-to-date te blijven van de laatste acties, nieuwe producten en om je maandelijks te laten inspireren. Ontvang daarnaast via Instragram jouw wekelijkse dosis inspiratie.

Ga naar de webshop

Laat je maandelijks inspireren