Bezoek ons op de Libelle Winterfair 2017

 

Spaas neemt opnieuw deel aan de Libelle Winterfair 2017. Deze indoor happening opent zijn deuren al voor de achtste keer met maar liefst 200 winkeltjes. Vijf dagen lang kan je inspiratie opdoen voor de gezelligste periode van het jaar. Ieder jaar kijken ook wij enorm uit naar deze heerlijke doe- en koopbeurs. Ontdek bij onze stand de laatste nieuwe producten, leuke promo’s of neem deel aan één van onze workshops.

Allemaal lichtjes met Spaas Kaarsen

Tijdens de Libelle Winterfair kan je gratis deelnemen aan verschillende workshops. Maak tijdens de workshops van Spaas Kaarsen je eigen persoonlijke decoratie voor op de feesttafel.  Wij tonen namelijk maar al te graag hoe je het gezellig kan maken met kaarsen aan tafel.

Wil jij graag deelnemen aan één van onze workshops? Inschrijven doe je iedere dag ter plaatse aan de Libelle-inschrijfbalie, aan de ingang van de Libelle Winterfair, om 10u00 en 12u30.

De Spaas workshop vindt elke dag plaats om 11u00, 12u30, 14u00 en 15u30.

Leuke promo’s, gezellige hoekjes en heerlijke geuren

Ontdek bij de Spaas stand onze laatste nieuwe collecties, accessoires en geschenkkaarsen voor tijdens de herfst- en winterperiode. Onze heerlijke wintergeuren doen je al snel wegdromen naar winterse ochtenden, bijzondere familiemomenten, of warme avonden knus in de zetel. Daarnaast bieden we opnieuw als promo-actie onze leuke opbergdoos aan met binnenin een extra cadeautje om het thuis extra gezellig te maken. Of ben je eerder op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Bekijk dan zeker onze kaarsenpakketten met binnenin al het nodige om een vleugje warmte te schenken.

Win je gewicht in kaarsen

Wie de Spaas stand passeert mag deze kans zeker niet laten liggen: laat een leuke foto nemen op onze stand in de photobooth als leuk aandenken aan jouw bezoek aan de Libelle Winterfair. Deel daarnaast jouw favoriete kaarsenmoment en maak kans om je volledige gewicht in kaarsen te winnen! 

Proficiat aan Erika Geusens! Zij zat het dichtst bij onze schiftingsvraag. Benieuwd voor welke kaarsen zij heeft gekozen? Lees er aller over in het artikel.

 

Libelle Winterfair 2017 in Nekkerhal, Mechelen
Woensdag 15 november 2017 tot zondag 19 november 2017
Ticket voorverkoop €11   --   Kassa €13
Iedere dag van 10u00 tot 18u00 geopend

----

Proficiat aan onze 15 nieuwslezers die van ons een gratis vrijkaart mogen ontvangen! Wil jij bij de volgende actie ook kansmaken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten, inspiratie-artikelen en laatste acties. 

Laat je maandelijks inspireren