Momentenwinkel van Spaas

 

Het aftellen is begonnen: op donderdag 15 november 2018 gaat onze heuse Momentenwinkel open. Ontdek, beleef en laat je inspireren door vijf zorgvuldig uitgekozen belevingsmomenten. Daarnaast ontvangen onze eerste 500 bezoekers een leuke extra...

Ontdek onze sfeerbrengers

Tal van producten uit het Spaas assortiment kan je terugvinden in onze Momentenwinkel. Hiervoor werden er vijf belevingsmomenten uitgekozen, waarin onze producten perfect passen om het moment nog intenser te maken. Want bij ons in de Momentenwinkel koop je niet zomaar kaarsen… maar momenten.

Daarnaast kan je er onze 12 Home-geuren ontdekken en zo jouw favoriete geur zorgvuldig uitkiezen. Een heuse ‘Gift collection’ geeft je genoeg inspiratie om het perfecte cadeau te vinden voor die ene vriend, vriendin of familie en onze ‘Essential collection’ zorgt ervoor dat jouw voorraad aan must-have kaarsen zoals witte theelichten terug kan worden aangevuld.

Exclusief kan je er ook onze ‘Limited edition’ kaars terugvinden. Deze kaarsen in geometrische vormen kan je per 3 of per 5 bij elkaar plaatsen op tafel of in het salon. De ‘ster’, ‘trapezium’ of ‘bloem’ worden voor de feestdagen gelanceerd in  glinsterend oudroze, wit en lichtgrijs.

Laat je inspireren

Spaas wil mensen verrassen en inspireren met sfeerbrengers die een vleugje warmte toevoegen aan het alledaagse leven. Daarom kan je in de Spaas Momentenwinkel maar liefst 5 momenten ontdekken, en tonen we hoe je kaarsen kan gebruiken om deze momenten nog intenser te maken.

Kies uit een gezellig avondje in de zetel, een moment met elkaar, een relaxerend badmoment voor jezelf, het familiemoment rond de tafel tijdens de feestdagen of een winters buitenmoment.

Ben je nu al benieuwd naar deze vijf momenten? Ontdek meer over het cosy moment, loving moment, relax moment, Christmas family moment en outdoor winter moment in onze inspiratie-artikelen.

Beleef tal van activiteiten

Elke centimeter van de momentenwinkel is ingericht om te ontdekken, te inspireren en te genieten. Daarnaast valt er heel wat te beleven in deze unieke pop-up.

Stel zelf jouw cadeaupakket aan kaarsen samen, maak je eigen kaars op zaterdag met een gekozen kleur en geur of verstuur een wens naar een vriend of familie vanuit onze shop. Met andere woorden, redenen genoeg om zeker eens langs te komen!

Wees er als eerste bij

Voor onze eerste 500 bezoekers voorzien we trouwens een leuke extra. Bij een aankoop in de Momentenwinkel wacht er een leuke opbergdoos van Spaas voor jou aan de kassa. Zomaar, omdat we onze bezoekers maar al te graag verwennen.

Nieuwsgierig? Ontdek alles over de Momentenwinkel op store.spaas.eu/momentenwinkel of kom gewoon langs in onze winkel.

MOMENTENWINKEL
pop-up store Spaas
15.11.2018 – 23.12.2018
Wijnegem Shopping Center
Meer info: store.spaas.eu/momentenwinkel

 

Laat je maandelijks inspireren