Win een overnachting in een ‘Slow Cabin’

 

Onlangs ontdekte Spaas kaarsen de Belgische startup​ Slow Cabins. Hun concept bestaat uit een ecodesign cabin van enkele vierkante meters, dat neergezet wordt in een natuurlijke omgeving op een geheime plek vlakbij huis. Dat laatste mag je letterlijk nemen, want de ecocabins staan te midden van de natuur, op locaties die met de wagen moeilijk bereikbaar zijn.

Kom volledig tot rust

Slow Cabins gaat terug naar de essentie en wil ons met een minimum aan comfort helpen onthaasten. De mobiele cabins, voor 4 tot 6 personen, zijn uitgerust met 2 slaapkamers, een slim ingerichte keuken, eetruimte en een gezellige houtkachel. Door de grote glaspartijen voel je je door de natuur omgeven en dat brengt je helemaal  tot rust. Het comfort is bewust eenvoudig gehouden. De ecocabins zijn ‘circulair’ en volledig zelfvoorzienend ontworpen. De energie wordt opgewekt door zonnepanelen, het regenwater opgevangen en gefilterd, en de droogtoilet zorgt voor minimale impact op de omgeving. De gebruikte materialen zijn ook zoveel mogelijk natuurlijk.

Omdat de ruimte vrij klein is, is de Slow Cabin ideaal voor de warme zomer- en herfstdagen: je kan naar buiten om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. ’s Avonds kan je gezellig buiten BBQ’en met het hele gezin om daarna af te sluiten aan een ouderwets kampvuur met een heerlijk kopje thee. En voor diegenen die het wat langer volhouden: een verhaaltje bij kaarslicht.

Maak kans op een gratis overnachting

We houden van dit concept omdat de cabin – door zijn eenvoud – het moment met je gezin intenser kan maken, net zoals onze kaarsen dat doen. Daarom bieden we 1 gezin de kans om gratis in een van de Slow Cabins in België te overnachten

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vertel ons vóór 20 juni 2018 wat jouw favoriete (rust)plekje is in België en wie weet verblijf jij binnenkort een weekendje in deze ecocabin. 

Neem deel en maak kans op een gratis overnachting

Ontdek alle info over Slow Cabins op: www.slowcabins.be

- WEDSTRIJD GESLOTEN -

Goed om te weten: wedstrijd enkel geldig in België t.e.m. woensdag 20 juni 2018. De Slow Cabin is toegankelijk voor een gezin tot 5 personen. De winnaar ontvangt een voucher van Spaas Kaarsen waarmee hij of zij recht heeft op één nacht 'Time for Family'.  Bekijk de F.A.Q. van Slow Cabins voor alle verdere vragen omtrent het verblijf. Per uniek mailadres is slechts één deelname geldig.

Laat je maandelijks inspireren