Halloween, gruwelijk gezellig

Oktober, herfstmaand. Mistig, mysterieus, maar oh zo mooi. De bomen kleuren vlammend rood, okergeel en dieporanje. En daar lonkt ook Halloween. Met z’n romige pompoen-spinnensoep, gitzwarte katten en griezelige spooktochten. Lees hier hoe je Halloween in huis haalt, zonder in te boeten aan gezelligheid.

Sp(r)ookjesachtig

Heb je nog oude weckpotten in huis? Geef ze een flinke schrobbeurt en vul ze met kleine, rustieke kaarsen. De rustieke cilinderkaarsen van 50/80 mm staan schattig en branden zo’n 17 uur. Wissel ze af met iets dikkere exemplaren voor een speels effect. Met oranje- en roodtinten is het helemaal Halloween, maar hou je het toch warm en gezellig.

Deze sfeervolle lantaarntjes werpen een spookachtige schijnsel over je Halloween-decoratie. Geschikt voor binnen en buiten!

Een warm welkom

Geef je terras een frisse herfstlook. Werk met sierpompoentjes in geeloranje schakeringen, een groot windlicht en enkele terracotta tuinschalen van Spaas. Niets geeft je genode (en ongenode) gasten een warmer welkom dan een echte ‘Royal Flame’-tuinschaal

De ‘Royal Flame’ staat elegant op elk terras, klein of groot. En bovendien brandt hij wel 13 uur lang.  Beetje wind of regen? Geen zorgen, deze tuinschaal kan wel tegen een stootje. Bewonder je herfstterras vanachter je raam, met een kop dampende kop chocolademelk in de hand. Laat die monsters nu maar komen.

Gratis Halloween-sleeve

Bij Halloween hoort een kunstig uitgekerfde pompoen. Geen zin om in een ijskoude pompoen te ploeteren? Goed nieuws, als je in oktober 2 Spaas-tuinschalen koopt, krijg je er een gratis Halloween-sleeve bij. Inclusief huiveringwekkende grimas!

Je vindt ze bij Ava papierwaren, Aveve, Colruyt,  Floralux, Conings Gardencenter (Maaseik), Cora Rocourt, Groencentrum Ieper, Groencentrum Vandevelde (Brugge), Tuincentrum Botanica (Veltem-Beisem) en Van Buynder Tuincenter (Temse).

Verder lezen: "September in drie geuren." en "Duik de herfst in met al je zintuigen."

Laat je maandelijks inspireren