September in drie geuren

September is nog een klein stukje uitbundige zomer. De opwinding die door je lijf raast door nieuwe dingen op je pad. Het is genieten van de laatste barbecue en wandelen door weelderige natuur. September is drie geuren op een rij.

Niet toevallig geuren uit de ‘Moments of Life’-collectie van Spaas. Een bonte verzameling karakteristieke geuren die levendige herinneringen oproepen.

Een frisse start

September kan je helemaal van je sokken blazen. En stiekem vinden we dat gevoel wel prettig. ‘Secret fantasy’ voelt als een aangename rilling over je ruggengraat. Laat je verrassen door het koele aroma van groene appel en eucalyptus. Jasmijn, patchoeli en sandelhout geven de geur diepte en intensiteit.

Kies uit gewone of XL Spaas-Clearlights met deze geur of ga voor een luxueuze geurkaars met deksel. Je vindt de geur ook in een modulair glas met strak design of als Shade-geurglas, een unieke geurkaars die elegante schaduwen werpt. Dit geurgamma is verkrijgbaar in de meeste Ava-winkels en in de betere tuincentra.
  

Plukrijpe peren

‘Heart warmings’ is een volle geur die doet dagdromen over hoogzomer. Je ruikt plukrijp seizoensfruit. Een zoete peer waarin je wil bijten en de warme sensatie van wilde vijgen. Je vindt de geur in zacht gekleurde geurtheelichten in bijpassende tinten, Clearlights en verschillende geurkaarsen.

Die kan je kopen bij Ava-winkels en bij de betere tuincentra. Of gewoon in onze webshop, als klein of medium geschenkpakket.

Zomerzoet

‘Joyful excitement’ staat bol van verwachting. Het is de verleidelijke geur van rood fruit dat wacht op de pluk. Sappige aardbeien en bosvruchten, met een vleugje zomerpret. We dromen nog heel even van katoenen jurkjes, felgekleurde sorbets en pootjebaden. Wie de zomer nog wat wil uitrekken, is op onze webshop aan het juiste adres.

Je vindt deze broeierige geurkaarsen in een klein of medium geschenkpakketje.

Laat je maandelijks inspireren