Zo’n zin in zomer

Het is officieel. Ze staan nu echt in de steigers, die zwoele zomerdagen. Dat vraagt om homemade iced tea en een heuse kleurinjectie voor je terras.

Een droge dag op komst? Geef je terras een grondige schrobbeurt, neem je tuinset onder handen en zeg die spinnenwebben vaarwel. We hebben wat leuks in petto: de lichtpuntjes uit de lente-zomercollectie van Spaas...

Bubbeltijd

Grijp jij altijd als eerste naar de bubbels? Dan is er geen twijfel mogelijk. Deze geurloze bubbelglaasjes van Spaas zijn jou op het lijf geschreven.

We zouden in hun appelronde wangetjes knijpen, zo schattig zijn ze. Je koopt ze in 5 frisse kleuren en ze branden zo’n 25 uur. Citroensorbet en framboos graag!

Botanische prints

Aloha! Durf wat dynamiek in je compositie brengen. Het wervelende patroon van deze kaarsjes vormt een speels contrast met de zachte kleur van de wax.

Je kiest uit vier combinaties en geniet zeker 30 uur lang van een dansend vlammetje. Als je je oren spitst kan je de oooh’s en aaah’s op het eerste barbecuefeestje al horen.

Frambloos

Hou jij van frambozenroze of zweer je bij zonnig geel? Kies 1 à 2 basiskleuren en laat ze her en der opduiken. Kleur je tafel verder in met bamboerietjes, servetten of bestek in dezelfde tinten.

Deze blushroze bubbelglaasjes steken mooi af tegen het diepgroen van de tropische jungle. Enkele ruwe rustieke kaarsen erbij en klaar!

Paarse oase

Frisgroene bubbelglaasjes, een botanische print en wax in zacht lavendel. Wat een killercombinatie!

De kunst is om het plaatje af te werken met wat vers geplukte (wilde) bloemen of takken van bomen of heesters in bloei.

Een vurig welkom

Niets geeft een warmer welkom dan een grote tuinschaal met een mooie, flakkerende vlam. Wat als hij ook nog eens mooi matcht met je andere zomerkaarsen?

Hebben, hebben, hebben! Lavendelpaars, zachtroze, frisgroen of aquablauw.

Laat je maandelijks inspireren