Libelle Winterfair 2019 | Bezoek de Spaas stand boordevol kaarsjes

 

Spaas is alweer een vast waarde op de Libelle Winterfair. Tijdens de reeds tiende editie, kan je op deze winterbeurs gezellig komen rondkuieren langs meer dan 200 winkeltjes. Daarnaast kan je deelnemen aan tal van workshops of activiteiten op het kerstmisplein. Kortom: een perfecte dag om de feestdagen tegemoet te gaan! En de Spaas stand, die mag je zeker niet overslaan…

Kaarsen associëren veel mensen met gezelligheid, en gezellig wordt het pas echt wanneer de dagen beginnen te korten. Op de Libelle Winterfair zullen we met Spaas laten zien hoe je het thuis leuk maakt met kaarsen. Ontdek bij ons de warmste sfeerbrengers, waaronder geurkaarsen, rustieke kaarsen en prachtige accessoires. Misschien vind je wel de perfecte kerstcadeau voor jezelf of iemand anders?

Workshop: decoreer je eigen kaars

Op de Libelle Winterfair kan je deelnemen aan verschillende workshops. Wij bij Spaas inspireren jullie graag tijdens onze eigen workshop met het maken van je persoonlijke gedecoreerde kaars voor op de feesttafel. Een creatieve workshop én een extra gezellig kaarsje om daarna bij jou thuis op de tafel te zetten.

Wil jij graag deelnemen aan één van deze workshops? Inschrijven doe je iedere dag ter plaatse aan de Libelle-inschrijfbalie om 10 en 12.30 uur. Je kunt telkens per persoon voor 1 workshop inschrijven per inschrijvingsmoment.

De Spaas workshop vindt elke dag plaats om 11u00, 12u30, 14u00 en 15u30, en duurt één uur.

Winterse promo’s van Spaas

Cosy Sunday Box

Wie moeite heeft met de korte dagen, hoeft niet meer te treuren. Spaas heeft samen met Mistral Home een leuke giftbox ontwikkeld om die mensen een hart onder de riem te steken. De box bevat een kersenpitkussen, een mooie geurkaars met kapje, 30 geurtheelichten (raspberry & lily), een theelichtlift én aansteker voor een relaxmomentje.

Ter promotie van Cosy Sunday, kost deze Cosy Sunday giftbox slechts €11,95 (reële waarde €19,95)! Exclusief verkrijgbaar in onze webshop, kan je dit jaar de Cosy Sunday Box ook aankopen op de Spaas stand. Dit bespaart je de verzendkosten én je hebt meteen een kant-en-klaar pakket in huis om het thuis heerlijk gezellig te maken!

De Libelle luxekaars

In samenwerking met Libelle ontwikkelde Spaas een heuse Libelle 3-wiek Winterkaars. Deze luxekaars is verpakt in een mooi geschenkdoosje, waardoor hij ideaal is als cadeau. Wie smelt er nu niet van een beetje warmte als cadeau? De kaars is vanaf 4 december beschikbaar bij AVEVE.

Trouwe bezoekers van de Libelle Winterfair krijgen alvast een voorsprong, want deze kaars zal ook beschikbaar zijn op de Spaas stand. Snel zijn is de boodschap, want op is op!

Win een Candlelight Dinner met 2 tot 6 personen

Wie onze stand passeert mag zeker niet zomaar voorbij lopen. Je kan namelijk een heerlijke Candlelight Diner winnen met je geliefde of met vrienden. Hoe jij kan deelnemen? Simpel: kom langs op de stand, laat ons weten hoe jij het gezellig maakt tijdens de winterse dagen en wie weet zit jij binnenkort heerlijk te dineren in een feeërieke sfeer boordevol kaarsen!

Benieuwd naar meer? Koop dan snel je tickets en kom langs op onze stand. Want je mooiste momenten licht je uit met Spaas.

Libelle Winterfair 2019 in Nekkerhal, Mechelen
Woensdag 20 november 2018 tot zondag 24 november 2019
Ticket voorverkoop €11,- Kassa €13,-
Iedere dag van 10u00 – 18u00 geopend
Bezoek Spaas op stand 619 bij het Libelle Kerstmisplein

Ontdek het volledige programma op de Libelle Winter 2019 website.

 

Wil je graag kans maken op één van onze duotickets? Schrijf je dan snel in op de onze nieuwsbrief vòòr dinsdag 12 november, of houd onze Facebookpagina in het oog! 

Laat je maandelijks inspireren