Wat jij gemist hebt op de Spaas Spring Roadshow

 

De weekenden van 20 april en van 27 april toerde Spaas door België. We hielden halt bij maar liefst 4 verschillende tuincentra: Oh’Green in Olen en Ekeren, Van Uytsel in Kontich en Rijmenants in Massenhoven.

We stelden een aantal inspiratietafels op in verschillende thema’s: Romantisch Glaswerk, Strak Pastel en Speels Kleurrijk. Elke tafel kreeg zijn eigen accenten. Daarnaast kon je ook deelnemen aan onze wedstrijd waarbij je een weekendje Glamping met familie of vrienden kon winnen. Het enige wat je hier voor moest doen was een formuliertje invullen en deze in onze wedstrijdbus verzilveren.

De workshop om je kaarsen te versieren naar je eigen creativiteit en kundigheid was ook een groot succes. Een ervaren dame hielp je om tekeningen te maken, servetten te plakken en/of andere versieringen aan te brengen op onze rustieke kaarsen. De prachtige examplaren van onze creatievelingen zie je hier beneden.

Verder werden er aan de ingang ook samples clearlights uitgedeeld met kortingsbonnen. En als je 3 Spaas kaarsen aankocht ontving je aan de kassa een leuk Spaas-tasje met de quote: “Leave a little sparkle wherever you go”.

Maar niet getreurd! Er komen nog twee weekenden aan. Eind mei bezoeken we nog 4 verschillende tuincentra. Bekijk hier ons programma en kom ook nog even langs om te profiteren van alle Spaas acties.

Lees alles over de "Spaas Spring Roadshow"

Laat je maandelijks inspireren