Frisse kleurtjes in de lente collectie

 

Het voorjaar is officieel ingezet: de bloesems verschijnen, de blote benen worden bovengehaald – voorlopig nog spierwit – en de eerste terrasjes worden gedaan. Ook Spaas verwelkomt de lente maar al te graag! Met de vier frisse lentekleurtjes past jouw interieur zich al snel aan aan het heerlijke lentegevoel. Ontdek onze lentecombinaties:

Rustgevend roze

Breng rust in huis tijdens de lente met de kleur van oudroze. Deze stijlvolle kleur heeft tegelijkertijd ook een klassieke uitstraling. De mooiste combinatie maak je met de kleuren oudroze en wit. De kleur past in alle stijlen en in ieder interieur. Of je nu gaat voor een romantische toets of een chique uitstraling: met de juiste combinaties van materiaal is oudroze het perfecte accent.

Krachtig koraalrood

Creëer een warm lente-interieur met de kleur van koraalrood. Deze sterke kleur draagt al snel een steentje bij voor het opgewekte gevoel dat de lente met zich meebrengt. Vooral bij een stralende zon komt deze kleur volledig tot zijn recht. De combinatie met blauw brengt terug iets meer rust en zorgt daardoor voor een gebalanceerd geheel.

Perfect paars

Gebruik de kleur lichtpaars als ontspannende, originele lentesetting. Het lichte accent doet jouw interieur harmonieus samenvallen met zorgeloze lentedagen. In combinatie met groen en een bosje bloemen komt alles samen in een mooi geheel.

Beeldmooi blauw

Tover jouw huis om tot een kleurrijk samenspel van groen en blauw. De flashy kleur zorgt ook binnen voor een zalig buitengevoel. Het is niet voor niets een natuurkleur, die mooi aansluit bij de lente. De koele kleur brengt met zijn heldere tint een levendige sfeer in huis. 

Benieuwd naar al onze lenteproducten? 
Ontdek onze volledige collectie: de lentecollectie van Spaas Kaarsen.

Laat je maandelijks inspireren