Onze goede voornemens voor 2018

 

Vanuit Spaas wensen we iedereen een gezond en geslaagd 2018 toe. Samen met jullie werken we graag aan een jaar vol warmte en geluk!

Dit zijn alvast onze vijf voornemens voor het nieuwe jaar:

#01  Meer acties, promoties en verwennerijen

Want geef nu zelf toe, wie wordt er niet graag verwend met kaarsjes, toffe acties en leuke wedstrijden? Om op de hoogte te blijven, raden we je aan ons op social media te volgen. Hier wordt namelijk wekelijks alles gecommuniceerd rond inspiratie-artikelen, giveaways, wedstrijden en het laatste nieuwtjes!

Volg ons op Instagram »
Like ons op Facebook »

#02 De officiële lancering van het Spaas Panel

Jullie mening is voor ons van groot belang. Daarom zal vanaf dit jaar ons Spaas Panel officieel van start gaan! Hun eerste opdracht: het uittesten van onze Clearlights.

Wil jij hier nog deel van uitmaken? Inschrijven kan altijd, je pikt gewoon in bij de eerstvolgende opdracht. 

Schrijf je in voor het Panel »

#03 Veel inspiratie voor onze kaarsenliefhebbers

In 2018 willen we jullie blijven inspireren om een extra vleugje warmte te kunnen toevoegen aan jullie momenten. Ontdek alvast ons eerste artikel van 2018: een suikervrij dessert van Olly Ceulenaere!

Ga naar het artikel »

#04 Een verjaardagsactie voor onze nieuwslezers

Onze trouwe nieuwslezers mogen in 2018 een leuk extraatje verwachten op hun verjaardag. Benieuwd naar wat dat is? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en vergeet zeker niet om je geboortedatum in te vullen! 

Als nieuwsbrieflezer ontvang je geregeld exclusieve wedstrijden, tal van acties en onze laatste nieuwe producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief »

 

#05 Jullie momenten nog intenser maken met een kaarsje

Hoe we dat gaan doen, dat laten we volledig aan jou over om te ontdekken. Wij hebben alvast erg veel zin in het jaar 2018!
 

Laat je maandelijks inspireren