Gelukkige Erika wint haar gewicht in kaarsen!

 

Voor ‘candle lover’ Erika kwam een droom uit: zij won haar gewicht in kaarsen. Op de Libelle Winterfair van 2017 in de Nekkerhal te Mechelen, stond ook dit jaar Spaas met leuke producten en een bijzondere wedstrijd. Zo konden bezoekers een kerstfoto maken met hun vrienden of familie en deden ze mee voor de hoofdprijs: win je gewicht in kaarsen. 

De uitdaging op Libelle Winterfair 2017

Om die ongelofelijk prijs te winnen, moesten ze één enkele vraag beantwoorden: hoeveel producten heeft Spaas in zijn volledige gamma? Geen gemakkelijke opgave, zo bleek. Vele dames droomden al weg over welke kaarsen ze zouden uitkiezen en verschillende kandidaten zetten prompt hun dieet stop. Iedereen wou wel zo’n grote voorraad Spaas kaarsen!

En de winnaar is…

Na de Winterfair, bleek Erika de jackpot te hebben gewonnen. We nodigden haar graag uit in het hoofdkantoor van Spaas om haar prijs te kiezen. Zoals ze het ons vertelde, kon ze maar niet geloven dat ze echt gewonnen had. Op 13 december stond dan ook een enthousiaste Erika bij ons in de grote toonzaal, samen met haar beste vriendin om mee te helpen kiezen en haar prijs te delen. Onze toonzaal presenteert alle Spaas-producten, en als we eerlijk mogen zijn, is het echt een ‘candle heaven’. Erika en haar vriendin keken dan ook hun ogen uit.

We begonnen met het wegen van Erika om te weten hoeveel kaarsen ze nu kon meenemen. De teller stopte op 53,5 kg, al een aardig getal om in kaarsen om te toveren.

‘Mogen we écht zoveel kaarsen meenemen?’

Een beetje aarzelend begonnen ze hun zoektocht tussen de honderden kaarsen. Ze roken en voelden aan alle kaarsen, en ontdekten al snel hun favoriete kleuren en geuren. Erika koos voornamelijk voor neutrale kleuren en strakke vormen voor haar moderne interieur. Qua geur ging ze voor zachte, frisse parfums. Maar daarmee kwam ze natuurlijk nog niet aan haar 53,5kg. Dus ging ze voluit voor een hele hoop Kerstcadeaus, maar ook zomerproducten en een jaarvoorraad theelichten in alle geuren en kleuren.

High on candles

Na 2 uur gaf de weegschaal aan dat het doel bereikt was. Erika en haar gezelschap kregen nog een privérondleiding doorheen de unieke productiehallen van Spaas. Op het einde van de dag ging ze zwevend van geluk met haar aanwinst aan kaarsen naar huis. We gunnen haar er veel plezier en genot van!

Maar stiekem waren we ook hier allemaal een beetje jaloers…

Laat je maandelijks inspireren