WonderWeekend 2019 | Kom langs bij Spaas

 

Van donderdag 15 t.e.m. zaterdag 17 augustus vindt de 4e editie plaats van WonderWeekend in de plantentuin van Meise. WonderWeekend is een evenement voor gezinnen met kinderen, die samen met hun ouders aan allerlei avontuurlijke dingen kunnen deelnemen.

Val van de ene verbazing in de andere

Slapen doe je op Wonderweekend in kartonnen tenten, die je eerst zelf helemaal mag beschilderen. Dan volgt de grote ontdekkingstocht doorheen het reusachtige park. Je kan op gekke fietsen rijden, levende standbeelden beschilderen en zelf groenten plukken in een serre. Tijdens je verblijf kan je ook naar verschillende leuke spektakels gaan kijken, die een beetje aan een openluchtcircus doen denken. ’s Avonds is er een heuse fakkeltocht, een boekentent waar je verhalen kan voorlezen en een kampvuurweide. 

“Tijdens het Wonderweekend willen we kinderen stimuleren om dingen te doen die een beetje spannend zijn. Zo kan je eten zonder bestek of zelf (onder begeleiding) een kampvuur maken. dingen die kinderen niet elke dag doen.” Dat vertelt Vincent Janssens, een van de organisatoren.

Wonderlijke kaarsjes

Als er tijdens jouw WonderWeekend een wens uitkomt, dan zal je dat aan Spaas te danken hebben. Kom zelf je wonderlijke kaarsje maken bij de Spaas stand! Plak zelf je wiek, kies je kleuren, je geur en brand 's avonds gezellig jouw eigen gemaakte kaarsje.

Maak kans op tickets voor het hele gezin!

Inschrijven kan met het hele gezin op één van de bovengenoemde data. Door het groeiend succes is de editie 2019 al helemaal uitverkocht, tenminste voor gezinnen die ook willen overnachten. Dagpassen zijn wel nog beschikbaar. Maar niet getreurd, dankzij Spaas kan jij één van de 4 gezinnen zijn die naar het WonderWeekend kunnen gaan. Want één ding is zeker, dit wordt het leukste weekend van het jaar!

Wil ook jij kansmaken op deze tickets? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief, en maak niet alleen kans op deze tickets, maar ontvang iedere maand ons nieuwsbrief boordevol exclusieve aanbiedingen, wedstrijden, inspiratie ideeën, de laatste nieuwtjes en zoveel meer! Als deelnemer van ons WonderWeekend wedstrijd maak je kans op een Wonderpas voor het hele gezin, waarmee je een hele dag en één nacht op WonderWeekend mag verblijven?

Waar wacht je nog op? Deelnemen kan tot 30 juni.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontdek er alles over op: www.wonderweekend.be

Winnaars wedstrijd

Eén van onze winnaars bezorgde ons een leuk berichtje met wat ze allemaal hebben beleefd op het leuke WonderWeekend met het gezinnetje. Hier werden we spontaan erg blij van bij Spaas!

 

Wat een heeeeerlijk wonderweekend mochten we dankzij jullie beleven...
Het begon reeds toen we toekwamen, de kinderen mochten de mooiste bloemen uitkiezen om een bloemenkroon op te zetten...
Daarna gingen we ons tentje uitzoeken en met de verftesters maakten we er, zoals beloofd, een coole SPAAS tent van...
Snel onze matrasjes en slaapzakken erin leggen en dan op verkenning...
Al die wondere dingen...
We gingen zwemmen IN de plantentuin, in het prieeltje...
We deden een blotevoetenpad....
We speelden verstoppertje met olifanten...
We maakten soep door te fietsen...
We gingen in het kasteel waar onze papa prinses werd...
We zagen een wondere acrobatieshow...
We gingen wonderpicknikken op het grasveldje voor het kasteel...
We dansten in een zeepbellenregen...
We deden een magische vuurtocht...
We aten marshmellows tussen koekjes bij het kampvuur waar liedjes werden gezongen...
We ontbeten aan een superlange ontbijttafel...
En we maakten een prachtige kaars van SPAAS...natuurlijk!’.!
Bedankt, dit is iets wat we nooit meer gaan vergeten...
Heidi, Dominique en kids

 

 

Laat je maandelijks inspireren