Zeg het met een kaarsje – op Moederdag!

 

Je mama is een bijzonder wezen. Iemand waarvan je weet dat ze je nooit zal laten gaan. Iemand die je advies geeft zelfs als je er niet achter vraagt. Die je kent als geen ander. Die van je hield zelfs tijdens je moeilijkste momenten. Die voor je door het vuur zou gaan.

Verdient dat geen bedankje?

Zondag 13 mei zetten we allemaal onze moeders in de bloemetjes. Misschien heb je nog niet het perfecte cadeau gevonden? Of wil je op originele wijze laten zien wat je moeder voor je betekent…

We hebben 5 unieke labels ontwikkeld voor jou, die je gratis kan downloaden en afprinten bij je thuis om een kaarsje een persoonlijke toets te geven.

 

Zo ga je te werk:

Welke kaarsen kan je gebruiken?

Je begint met een Spaas kaars. Haal er een of meerdere bij een winkel in je buurt. De labels werken idealiter voor de rustieke Spaas-kaarsen met diameter 70mm. Maar je kan ze ook gebruiken voor de gladde cilinders:

  • Spaas rustiek 70/80, 70/130 of 70/190
  • Spaas cylinder 60/100 of 60/150

Kies je label

Ontvang alle labels in je mailbox en kies er een uit. Elk label heeft een unieke boodschap. Op één van de labels kan je zelf je boodschap schrijven aan je lieve mama. 

Ontdek de designs hier:

 

Knutsel je kaars

Print je gedownloade labels af op een kleurenprinter. (Zorg dat je het label op ware grootte afdrukt) Knip het label uit en gebruik papierlijm (bv. Pritt) over de volledige achterkant.

Verwijder het zwarte Spaas-label van je kaars. Kleef nu je eigen label rond de kaars en druk goed aan.

Je kan een setje van kaarsen maken, of je kaars leuk inpakken. Een cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt bij je moeder!

Succes en een onvergetelijke Moederdag gewenst!

Vergeet niet je label te verwijderen bij het branden van de kaars!

Momenteel zijn de Moederdag-labels niet meer te verkrijgen. Schrijf je in voor de Nieuwsbrief dan zie je als eerste wanneer ze terug zijn.

 

Laat je maandelijks inspireren