Goed Gevoel Ladies Fair 2018

 

Spaas zal dit jaar ook de Ladies Fair in Gent gezellig maken. Goed Gevoel organiseert jaarlijks deze feel good-beurs in Flanders Expo voor dames die interesse hebben in gezondheid en wellness, huis- en tuindecoratie, persoonlijke verzorging, inspiratie en zelfverrijking. Eigenlijk… is er voor ieder wat wils. Wij met Spaas willen er vooral een gezellige beurs van maken en jullie zoveel mogelijk inspireren om jouw thuis lente-klaar te maken.

Laat je inspireren op de Plaza

Bezoek ons op de Plaza en ontdek onze inspiratietafels en advies over hoe je de perfecte High Tea party met je vriendinnen organiseert. Of heb je een lente- of communiefeest dat eraan komt? Dan vind ook jij hier leuke stijl- en decoratietips. Wat zijn de laatste trends, hoe combineer je kleuren, welke kaarsen passen in welke decoratiestijl… en nog veel meer! Je komt er alles over te weten in de Spaasstand op de Plaza.

Breng de lente in huis

Nood aan een nieuwe voorraad kaarsen? Ga dan zeker langs bij de Spaas-stand in de decoratiezone om een voorraadje in te slaan. Wij brengen alvast onze nieuwste producten mee om voor te stellen: grijp je kans en maak je huis alvast klaar voor de lente! Daarnaast vind je er het Spaas-huisje, dat je misschien nog kent van de Clearlights-acties in winkelcentra over heel Vlaanderen in 2017?

Win je gewicht in kaarsen

Sommige onder jullie zullen hem vast nog kennen van de actie op de Libelle Winterfair: bezoek onze Spaas stand en maak kans om jouw gewicht in kaarsen te winnen! Wat je daarvoor moet doen? Kom langs op onze stand, deel jouw favoriete kaarsmoment met ons en wie weet… val je in de kaarsen. Daarnaast kan je er ook terecht voor onze promo van Clearlights met bewaardoos en een gratis pakje D-lights.

Redenen genoeg om een bezoekje te brengen!

Goed Gevoel Ladies Fair 20178 in Flanders Expo, Gent
Vrijdag 23 maart 2018 tot zondag 25 maart 2018
Ticket voorverkoop €13,- Kassa €15,-
Vrijdag 11u00 – 20u00 | Zaterdag & zondag 10u00-18u00

----

Benieuwd naar meer? Ontdek het volledige programma op de Goed Gevoel Ladies Fair website.
Nog niet volledig overtuigd? Bekijk hier de sfeerbeelden van de vorige editie: Goed Gevoel Ladies Fair 2017 

Laat je maandelijks inspireren