Nieuw Spaas logo

Met het nieuwe assortiment verschijnt onze nieuwe Spaas logo op alle verpakkingen en in de winkels. Het nieuwe logo oogt strakker en jonger dan het oude, zodat ons assortiment herkenbaarder wordt op de verkooppunten. Alle verpakkingen zitten dus in een nieuw kleedje zodat ze een consistent geheel vormen. Het zwart symboliseert de kwaliteit waarvoor onze kaarsen  gekend zijn. De mooie foto’s tonen om welke geur of product het gaat.

Het zal nog even duren vooraleer alle producten met het oude Spaas logo uit de winkelrekken verdwenen zijn. Je zal op veel verkooppunten nog de oude verpakkingen naast de nieuwe vinden. Naast de gebruiksiconen – die je best even leest voor gebruik – vind je ook een link naar onze website, waar je tips en inspiratie kan vinden om het met onze kaarsen gezellig te maken.

 

Rustiek- en dompelkaarsen

Op de geurloze rustiek- en dompelkaarsen vind je vanaf nu een zwart label met het Spaas logo in witte letters. Boven het logo staat in een bol duidelijk de brandduur van de kaars vermeld. Op de achterzijde  staan de verschillende symbolen voor een veilig gebruik van de kaarsen.

Geurkaarsen

De labels op alle geurkaarsen van onze standaard collectie zijn een combinatie van het witte Spaas logo op een zwart vlak en een sfeerbeeld. Daarop staat een beeld dat naar de geur verwijst. Ook hier staat in een bol duidelijk de brandduur van de kaars vermeld. Bij de Home collectie wordt voor elke geur een ander patroon gebruikt. De geuren zijn geraffineerder en minder herkenbaar.

Theelichten/Waxine lichten

Ook de theelichten steken in een nieuw jasje. De zakken krijgen een verticale band met bovenaan een beeld van het theelicht en onderaan het zwarte vlak met witte Spaas logo. De brandduur wordt in een kleurrijke bol weergegeven om het verschil in brandduur duidelijk te maken. Er zijn 4 brandduren voor theelichten: geel = 4,5u, oranje = 6u, rood = 8u, bordeaux = 10u.
De kartonnen trays of dozen met grote aantallen, zijn op dezelfde manier samengesteld.

Gift box

De kaarsjes en geurstokjes die je ook als geschenk kan kopen, zitten verpakt in mooi, stijlvolle doosjes. De doosjes hebben een ‘soft touch’ zodat ze gezellig aanvoelen. Onderaan staat meestal het witte Spaas logo op een zwarte achtergrond met daarboven een sfeerbeeld of patroon. Op de zijkant staat het product afgebeeld wanneer het niet zichtbaar is of de ‘S’ van Spaas.

Laat je maandelijks inspireren